Grønkål
HavenBelægningsstenSådan finder du billige armbåndSelf storage
Haven
Plade vibrator
God blog
Energi
Pop up
Design
Shop in shop
Adfærdsdesign
Vinterklargøring af facade
God blog

Vil du gerne læse en god blog skal du finde nogen som skriver ærligt om emner der interesserer dig. Der er mange forskellige blogs rundt om på nettet og de handler om vidt forskellige ting og bliver skrevet med mange forskellige vinkler på de emner som de omhandler.

Det er meget populært af blogge om emner som:

  • Mode
  • Tøj
  • Smykker
  • Design
  • Indretning
  • Børn
Men der er også mange forskellige andre blogs. Nogen blogs oprettes for at skulle virke som en slags dagbog over en kortere begrænset periode. Det kan eksempelvis være vægttab på 100 dage hvor der opdateres med hvilken mad der spises, hvordan der motioneres, hvad vægten siger osv. Efter de 100 dage kan der så komme en evaluering, og så bliver bloggen ellers stille igen.

Andre blogs af denne type som er en tidsbegrænset blog er byggeblogs som beskriver en byggeprocess. Byggebloggen starter ofte i forbindelse med opstart af byggeriet, men der er også byggeblogs som starter lang tid før med alle de indledende overvejelser. Mange byggeblogs stopper når byggeriet er overstået, mens andre fortsætter bloggen og skriver videre om indretning af huset. Disse blogs kan blive ført over i at blive en helt anden blog som kommer til kun at handle om indretning.

Du kan finde blogs om alt fra helt dagligdagsoplevelser til blogs om hvad der laves på arbejdet, i fritiden og meget mere.

Et par gode blogs om eksempelvis byggeri af nyt hus og en kombination af fritid og arbejde kan findes her: Kender du gode blogs som du gerne vil dele med andre er du mere end velkommen til at kontakte mig og så kan bloggen også blive fremhævet her på siden.

Jeg håber at du finder ovenstående blogs interessante.